TSK online

Välkommen till Två Systrars församlings sida för webbsända gudstjänster och annat digitalt. För allmän information hänvisar vi till vår ordinarie hemsida på svenskakyrkan.se. Denna sida är till för att kunna göra dig delaktig hemifrån i gudstjänstfirande och andra digitala inspelningar som sänds en tid framöver. Se alternativen i menyn.

NYHETER! Missa inte Två Systrars adventskalender. 

Den kan se mörk ut på bilden. Men varje dag kl. 07.00 från första advent (29 nov) fram till juldagen (25 dec) lyses en lucka upp när den öppnas i den digitala adventskalendern. Varje lucka är fylld av spännande, varierat innehåll. Vår förhoppning är att den ska få sprida ljus och glädje under dec, och vi ser fram emot en härlig jul. Du når kalendern via menyn eller direkt via länk --> tskonline.se/adventskalender (tips lägg in en genväg i din mobil så har du den på startskärmen varje dag).

tsk adv bild

 

NÄSTA MÄSSA: Söndag 6 dec 10.00
Andra söndagen i advent - "Guds rike är nära" 

Sänds här och  församlingens Facebooksida
Länk --> https://www.facebook.com/Tva.Systrars.forsamling

Enskild kommunion:

Erbjuds etter mässorna i kapellet

- Söndagar kl. 11.00 - 12.00

- Sön.kväll  kl. 19.00 - 19.30

- Onsdagar kl. 19.00 - 19.30

 

  

 

 

 TACK ALLA IDEELLA!

 

Det kanske mest tydliga kännetecknet för Två Systrars är det engagemang som uppfyller Kapellets liv i gudstjänst och verksamhet. Det är församlingens stora glädje och stolthet att fler än 100 personer under 2020 på olika sätt har varit med och dragit strån till detta.
Vanligtvis brukar vi mot slutet av året ordna med en stor fest - Ideellkväll - för att konkret tacka för allt. I år fick vi redan från början tona ner ambitionerna en del, men tyvärr visar nu detta inte räcka; på grund av de nyligen skärpta restriktionerna måste vi ställa in alla samlingar helt och hållet. Vi får sikta mot att göra Ideellkväll 2021 i rekordformat istället.
I planeringen för Ideellkväll 2020 ingick dock att visa en inspelad hälsning. Den lägger vi upp här och på FB. Nu vill vi väldigt gärna att alla ni Två Systrars-ideella trycker igång videom och ägnar några minuter åt den. För även om vi inte kan visa den öga mot öga på en festkväll, så är dess innehåll i allra högsta grad relevant: TACK!